Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kennel Leedalein

Yhteystiedot

Kennel Leedalein

Leena Nolvi-Orassaari ja Tuula Nolvi

Leppäkuja 2

02460 Kantvik

Puh. 040-5805830 tai

040-7243535

Sähköposti:

Tuula: tunolvi(at)gmail.com

Leena: lenolvi(at)gmail.com

Tällainen on bokseri

Bokseri on vauhdikas, iloinen, voimakas, aina toimintavalmis palveluskoira.

Niin ulkoisella olemuksellaan kuin luonteeltaankin bokseri ilmentää niitä asioita, joita ihminen on koirassa aina arvostanut: jaloutta, uskollisuutta, rohkeutta ja toimintakykyä.

BH Leedalein Imposant

Rotu on peräisin Saksasta ja kuuluu palveluskoiriin. Bokseri on lyhytkarvainen, voimakasrakenteinen koira, jolla on neliömäinen rakenne ja vahva luusto. Se on lihaksikas ja sen liikkeet ovat vilkkaat, voimakkaat ja jalot.

FIN MVA VK1 Leedalein Gutigkei

Pää antaa bokserille sen erikoisleiman. Pään kauneus perustuu kuonon ja kallo-osan tasapainoiseen suhteeseen.

Kuonon tulee olla mahdollisimman leveä ja täyteläinen, kun taas kallon mahdollisimman kapea ja kulmikas. Bokserilla on alapurenta. Säkäkorkeudeltaan bokseriurokset ovat noin 57-63 cm ja nartut noin 53-59cm. Hyväksyttyjä värejä ovat keltainen ja tiikerijuovainen, yksiväärisenä tai valkoisin merkein.

FIN MVA VK2 JK1 Antje v. Mittleren Ebrachgrund

Bokseri on suurenmoinen kaveri, erinomainen koko perheen ystävä, joka on laajalti tunnettu lapsirakkaudestaan. Vilkkautensa ja tempperamenttinsä vuoksi bokseri vaatii kuitenkin kouluttamista, jotta se löytää oman paikkansa perheessä.

Harrastus- ja kilpailukaverina bokseri on monipuolinen. Näyttelyiden lisäksi sen kanssa voi harrastaa kilpailutoimintaa mm. palveluskoirakokeissa, myös agility, toko ja pelastuskoiratoiminta soveltuvat hyvin bokserille.

Bokseri on aktiivisen ihmisen koira, joka kaipaa paljon toimintaa.

BH Leedalein Imposant lähdössä esineruutu